DUURZAAM BOUWEN STAAT VOOROP

MegaMix, megaduurzaam

MegaMix, megaduurzaam

MegaMix, de sleutel tot 60% reductie van CO2

Bij MegaMix Overijssel staat duurzaam bouwen voorop. Daarom zijn wij de enige Nederlandse mortelleverancier die overtuigend voor het duurzame 2-kamersysteem kiest. Dat bespaart namelijk wel 60% CO2 uitstoot!

Wilt u meer weten over MegaMix en onze mortels op maat, of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met ons op.

Wij helpen u graag!

onze producten

De kracht van MegaMix

MegaMix is een organisatie met een ongeëvenaarde landelijke dekking. Dat is meer dan een logistiek verhaal. Groot voordeel van onze decentrale structuur is dat we dertien volwaardige vestigingen hebben. Op elke distributielocatie lopen ervaren specialisten die hun sporen hebben verdiend in de bouwpraktijk. Zij staan u graag terzijde met bouwplaatsadvies en technische ondersteuning. Als er eens wat mis is met de silo op uw project, zijn wij binnen een half uur ter plekke om te zorgen dat uw mensen weer vooruit kunnen. Wie doet ons dat na?

Het MiniMix silo-systeem

De kleinste uitvoering van de vertrouwde MegaMix silo’s in een nieuw jasje. Voor een vaste prijs altijd ca. 2.5 ton professionele mortel tot uw beschikking. Maximaal inzetbaar voor zowel de aannemerij als particuliere gebruikers bij kleinschalige nieuwbouw of verbouw/aanpassing van uw huidige woning. Voor zowel de vakman als de handige klusser een ideale oplossing.

Vraag naar de speciale voorwaarden en prijzen.

online bestellen

MegaMix Overijssel is uw dealer in bouwmortels

MegaMix Overijssel is voor Oost-Nederland dé dealer van MegaMix, een silosysteem dat wordt gevuld met verse mortel. Met één druk op de knop levert het systeem binnen een minuut direct verwerkbare kwaliteitsmortel.

Wij leveren een breed assortiment van mortel in het MegaMix silosysteem, zoals metselmortels, vloermortels, tegelmortels, doorstrijkmortels en anti-smetmortels. De levering gebeurt in 20-ton, 12-ton Megamix silo’s of voor de kleine bouwwerken in 2-ton MiniMix silo’s.

De silo’s worden in onze centrale afgevuld met de beste kwaliteit grondstoffen en door ervaren chauffeurs geplaatst. MegaMix beschikt ook over een eigen kleurenlijn mortels, geproduceerd in 50 verschillende kleuren. De speciale kleurenwaaier die door MegaMix is ontwikkeld, is op aanvraag verkrijgbaar.